Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 17 maart 2013

Uitbreiding Landal strandhuisjes

Vanaf 29 maart 2013 kunt u weer genieten in de mooie strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne. Door het grote succes van de strandhuisjes staan er inmiddels al 65 strandhuisjes. De strandwoningen zijn de grootste in Nederland, liggen aan de voet van de duinen en vormen daar een echte eye-catcher.

Groot succes
De reacties van gasten zijn unaniem positief en velen geven aan dat het weidse uitzicht, de zonsondergang, in slaap vallen bij het geruis van de golven hen aanspreken. Gasten vinden het een geweldige beleving en waarderen de strandhuisjes met maar liefst een 9,6 op Zoover.

Inrichting van de strandhuisjes
De vrijstaande strandhuisjes staan in een natuurgebied en hebben daarom gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, slaapkamer, entresol, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden. Gasten hoeven niet met hun bagage over het strand te slepen: die wordt per jeep naar de woningen gebracht.

Bron: landal