Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 31 maart 2013

Uitbreiding Strand Resort Nieuwvliet-Bad start tweede fase


Na de opening eind juni 2012 van het eerste gedeelte van Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws Vlaanderen start de bouw  en verkoop van tientallen woningen in het tweede gedeelte van het Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Op 15 april wordt de eerste paal geslagen voor de uitbreiding.

Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Het eerste gedeelte van het resort omvat 88 woningen in een bijzondere setting. Daarnaast zijn er vele centrale voorzieningen zoals een supermarkt, speelhal, restaurant, zwembad en fietsenverhuur. De woningen werden in 2012 in betrekkelijk korte tijd verkocht aan particulieren op grond van het concept van het park en het te behalen rendement bij verhuur door Landal GreenParks.

Het ruime park, ontwikkeld door Ballast Nedam Gebiedsontwikkeling BV in samenwerking met de gemeente Sluis, is onmiskenbaar ‘landschappelijk’ ingepast in de bestaande omgeving van het dorpje Nieuw Vliet met tuinen in ‘Zeeuwse Stijl’ met boerenerven, boomgaarden, windsingels en een kreek van 2½ ha. Het strand ligt op loopafstand van het resort. In de directe omgeving zijn veel karakteristieke plaatsjes te vinden zoals Breskens, Cadzand, Knokke Heist en Brugge.

Bron en hele artikel: Tourpress