Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 29 mei 2013

Landal Greenparcs te grootschalig - Nieuw park Reeuwijkse Hout

www.landal.nl/m1351l € 75 EXTRA KORTING
Campingterrein Reeuwijkse Hout wordt herontwikkeld tot een recreatiepark van Landal Greenparcs. Er komen 300 recreatiewoningen met aanlegsteigers en boten. Belanghebbenden vrezen dat de grootschaligheid negatieve gevolgen heeft voor het Plassengebied. 


Belanghebbenden hebben op zich geen bezwaar tegen de komst van het Recreatiepark Reeuwijkse Hout, echter de grootschaligheid daarvan baart hen zorgen. “De in de nieuwe opzet beoogde 300 recreatiewoningen met aanlegsteigers en boten en de beoogde commerciële exploitatie door Landal Greenparcs schept een wezenlijk andere situatie,”aldus de belanghebbenden.
Afgelopen woensdag hebben de Vereniging van Watereigenaren en Rechthebbende Gebruikers, Vereniging de Sluipwijkse Plassen, Vereniging Natuurbehoud Plas ‘s-Gravenkoop en Stichting Watersport Reeuwijkse Plassen hun zienswijze ingediend bij het college van BenW van Bodegraven-Reeuwijk. “Noch met de eigenaren van de Reeuwijkse Plassen, noch met de georganiseerde watersport is vooraf overleg geweest ten aanzien van het wijzigen van het bestemmingsplan

Bron en hele artikel: Weekkrant