Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 16 mei 2013

Landal Résidence Duna centrale uitvalsbasis in Hongarije

www.landal.nl/m1370l Tot 40% lentevoordeel
De eerste gasten van Landal Résidence Duna, het eerste vakantiepark van Landal GreenParks in Hongarije dat vorige maand de deuren opende, zijn enthousiast over de centrale ligging van de nieuwe bestemming. Het door bergen, bossen en wijngebieden omgeven park ligt dichtbij de Donau en op slechts een uur rijden van historisch Boedapest en het Balatonmeer, het grootste warmwatermeer van Midden-Europa.

De heerlijke temperatuur zo vroeg in het seizoen is voor velen een verrassing. Door het landklimaat zijn de winters in Hongarije kort en hevig en de zomers lang en warm. In de lente en zomer zijn de temperaturen goed te vergelijken met bijvoorbeeld Italië en Kroatië.

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Veel Nederlandse vakantiegangers die van zon en zee houden, kiezen voor een vakantie in Italië, Spanje of Frankrijk. Heerlijk natuurlijk, maar de keerzijde is dat men hier ook vaker de kans loopt in de drukte terecht te komen  En dat terwijl Europa nog meer zonnige bestemmingen heeft waar je in alle rust kunt genieten. Bovendien zijn de prijzen in Hongarije nog op een zeer aantrekkelijk niveau, zowel voor de vakantieaccommodaties als het eten en drinken. Men kan hier met de hele familie bijvoorbeeld nog rustig uit eten gaan zonder na afloop van de rekening te schrikken.”

Bron en hele artikel: Tourpress