Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 12 januari 2014

Acties Landal bij Koffietijd

Afgelopen week was landal volop in de aandacht bij koffietijd.
Vervolgens zijn er ook een aantal akties waar aan meegedaan kan worden

Het Rad van Fortuin
We geven weer een draai aan ons Landal Rad van Fortuin! En niet zomaar: we geven een heuse wintervakantie weg! Ben jij toe aan een weekje in de sneeuw? Houd ons rad in de gaten en doe mee!
Tijdens de uitzending geven we weer een draai aan het rad om te zien naar welk wintersportpark in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Tsjechië onze vakantie zal gaan. Heb jij zin in een weekje in de sneeuw en kun jij op vakantie in de week van 18 t/m 27 januari? Kijk dan naar Koffietijd om te zien naar welk wintersportpark onze vakantie gaat en doe mee door onderstaand formulier in te vullen!

Koffietijd staat de hele week in het teken van weekendjes weg, wintersport en vakanties dichtbij huis. Om eens goed te onderzoeken wat er in zo’n park allemaal te beleven valt, is onze redactie met kinderen op onderzoek gegaan. Een weekendje relaxen op het bijzondere resort Hof van Saksen in het mooie Drenthe!
Om deze week met alle vakantie voorpret goed af te sluiten, geven we een romantische midweek weg in de luxe Love2stay boerderij voor twee personen op Hof van Saksen. En dat is genieten van een bubbelbad, de stoomdouche en het hemelbed met uitzicht over het meer. Hoe romantisch!