Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 27 maart 2014

Klassieke auto's op Ameland

Vindt u klassieke auto’s ook zo mooi om naar te kijken of heeft u misschien zelf een klassieker? In het weekend van 4 tot en met 6 april 2014 vindt er op Ameland het Klassiekerweekend plaats.

De klassieke auto’s die naar Ameland komen, hebben een bouwjaar tussen 1948 en 1977. Vindt u het ook leuk om mee te doen? Dat kan! Inschrijfformulieren voor deelnemers aan het Klassiekerweekend kunt u opvragen bij VVV Ameland. Rederij Wagenborg verleent korting op de overtocht van klassieke auto’s. Ook hiervoor kunt u via de VVV een reservering maken. Er kunnen maximaal honderd klassieke auto’s meedoen aan dit bijzondere evenement.

Het weekendprogramma
Op vrijdagavond is het onthaal onder het genot van een hapje en een drankje voor alle deelnemers. Het is de ideale gelegenheid om andere liefhebbers van klassieke auto's te ontmoeten. Op zaterdagmorgen gaat de oriëntatierit van start waarbij de bestuurders verschillende opdrachten gaan uitvoeren. Aan het einde van deze rit volgt een muzikaal onthaal in het centrum van Nes. Veel bezoekers zullen de klassieke auto’s komen bewonderen.

Bron: Landal