Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 22 maart 2014

NIEUW: Beachclub Fun de l'Eau d'Heure

Bent u een ultieme watersportliefhebber of geniet u van water om u heen? U kunt tijdens uw verblijf op Landal Village l'Eau d'Heure lid worden van de "Beachclub Fun de l'Eau d'Heure".
U maakt dan kennis met verschillende watersporten.

Special member
Het lidmaatschap is ideaal voor gasten vanaf 14 jaar en geeft de mogelijkheid om kennis te maken met zeilen, surfen en stand-up paddle. U wordt een special member van de Beachclub. U heeft recht op één ochtend zeilen, één ochtend surfen en één ochtend stand-up paddling. Op dinsdag-,  woensdag- en donderdag-ochtend gaat u samen met de hele groep van 09.00 uur tot 12.00 uur één van deze activiteiten doen.

Kortingen
De instructeurs van Espace Fun begeleiden u tijdens deze tochten. Na een actieve ochtend kunt u aan het einde van de activiteit genieten van een heerlijk alcoholvrij drankje. Daarnaast ontvangt u een t-shirt. En als dat nog niet genoeg is, geeft het lidmaatschap ook recht op 20% korting op de overige activiteiten bij Espace Fun, deelname aan het beachvolleytoernooi op donderdag- avond op het strand en een gratis drankje bij het strandconcert op zaterdagavond.

Bron: Landal