Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 12 november 2014

Opvolger Bas Hoogland bekend: Erik van Essen (voorheen Airmiles, Center Parcs en Landal)

Erik van Essen: Commercieel Directeur Landal, voorheen Directeur Airmiles
Erik van Essen: foto DDMA
Aan het gespeculeer wie Bas Hoogland zou opvolgen als commercieel directeur van Landal is gisteravond een einde gekomen.

Een oude bekende van Landal, Erik van Essen keert terug om de vacante positie op zich te nemen.
Erik van Essen was al van april 2000 – december 2006 werkzaam bij Landal als Marketing & Sales manager. Daarna maakte Erik van Essen de verrassende overstap naar concurrent Center Parcs, als Sales Director Belgium-Netherlands Center Parcs and Sunparks. Na iets meer dan 4 jaar (in 2011) is Van Essen naar Airmiles gegaan in de functie van Managing Director / Algemeen Directeur. Na bijna 4 jaar Airmiles keert Van Essen nu dus terug bij Landal.

Op Social Media gebied moet, als je kijkt naar het twitter account @vanessenerik, Van Essen zijn sporen nog bewijzen. Tot de bekendmaking had Van Essen nog maar onder de 100 followers. Ondertussen is dat aantal al flink opgeschroefd, maar Van Essen heeft nog een eind te gaan voordat hij aan het aantal van ruim 19.400 heeft bereikt (het aantal van Bas Hoogland). Ook op Facebook blijkt Van Essen aanwezig, maar niet heel actief.
Ongetwijfeld zal hij nu ook bezig zijn de vele felicitaties / reacties die hij via twitter ontvangt (al ruim over de 50) te lezen en te beantwoorden (waaronder veel van oud collega's van Landal en Center Parcs).