Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 2 november 2014

Telekids Nieuwjaarsplons op Het Vennenbos

Net als afgelopen jaar organiseren Landal en RTL Telekids, op zaterdag 3 januari 2015, het laatste weekend van de kerstvakantie, (voor de tweede keer) de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos. Waarom zou je een nieuwjaarsplons in de kou doen, terwijl dit ook uitstekend in een subtropisch waterparadijs kan plaatsvinden? De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk en ludiek dagprogramma voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar in te luiden.

Nieuwjaarsplons
Tijdens de Nieuwjaarsplons kunnen kinderen en hun familie in het Subtropisch Waterparadijs samen het nieuwe jaar vieren. Daarnaast is er gedurende de hele dag een feestelijk programma voor de parkgasten van Landal Het Vennenbos samengesteld, waarbij er op verschillende momenten van de dag diverse activiteiten plaatsvinden.

RTL Telekids helden
De Plaza van het park is het decor van diverse optredens en Meet & Greets met onder andere Keet!, Chloe’s Toverkast, Fien & Teun, Brandweerman Sam van RTL Telekids en Bollo en Puk & Pelle. De Telekids Discoshow zal de Nieuwjaarsplons muzikaal de gehele dag omlijsten.

Verblijf bij Landal
Het evenement is alleen toegankelijk voor gasten die in het weekend van 2 t/m 5 januari 2015 een verblijf op Landal Het Vennenbos hebben geboekt. Wilt u samen met het hele gezin spetterend het nieuwe jaar inluiden? Boek dan nu! 

Bron: Landal