Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 28 maart 2015

Earth Hour bij Landal GreenParks! tussen 20.30 en 21.30 uur!

Op zaterdag 28 maart 2015 om 20.30 uur vraagt WNF om samen één uur het licht uit te doen voor onze aarde. Landal GreenParks doet hier aan mee door op diverse parken activiteiten te organiseren in het kader van Earth Hour. Ook vraagt Landal haar medewerkers om deel te nemen, vanuit de strategische ambitie duurzaam & betrokken ondernemen.

Earth Hour in meer dan 152 landen
Samen met miljoenen mensen in meer dan 152 landen laat Landal GreenParks zien dat zij geeft om de toekomst van de aarde. Over de hele wereld gaan de lichten uit. Zo ook bij de Eiffeltoren in Parijs, langs de skyline van de haven in Hong Kong, bij de Miladtower in Iran en bij de Kettingbrug in Boedapest. Het signaal wordt zo elk jaar steeds krachtiger.

Landal GreenParks draagt haar steentje bij
Op 28 maart 2015, tussen 20.30 en 21.30 uur, besteedt Landal GreenParks aandacht aan Earth Hour. Doet u ook mee? Op diverse parken organiseren we speciale activiteiten in het donker zoals candle light diners, lampion optochten, natuur speurtochten, Moonlight Bingo en swimming. Bovendien delen we kaarsen uit aan gasten.

Duurzaam en betrokken ondernemen
Duurzaam en betrokken ondernemen is een strategische ambitie bij Landal GreenParks. Op tal van terreinen, zowel in de organisatie als op de parken, is Landal actief. U kunt hierbij denk aan het gebruik van Fairtrade koffie en streekproducten, het scheiden van afval en recyclen tot groene stroom, het inzetten van elektrische voertuigen op de parken en de bouw van eco-bungalows.

Bron: Landal