Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


zaterdag 28 maart 2015

Op vakantie naar Nederland en extra zorg nodig?

Wil je even weg uit de dagelijkse sleur? Heb je zin in een vakantie in Nederland en heeft iemand van het gezin speciale zorg nodig? Dat kan, want Landal GreenParks biedt verschillende mogelijkheden voor gasten met een beperking.
Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, een van de beste en ervaren organisaties op het gebied van kwaliteitszorg op vakantieadressen. Via Comfortzorg kan je op alle Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen die je thuis ook krijgt. Zo zijn er bungalows die geschikt zijn voor mensen met astma/COPD, voor dialysepatiënten, voor slechthorenden en voor slechtzienden.

Voor gasten met een visuele beperking is er de Visionvilla op Landal Hoog Vaals in Limburg en Landal Landgoed 't Loo in Gelderland. Deze villa's zijn speciaal ingericht voor gasten met een visuele beperking. Bekijk hier de video.

Vakantie in Gelderland! Hier kan je uren rondwandelen op de heide of genieten van een ontspannen dagje aan het Veluwemeer. Heerlijk om met het hele gezin te genieten van een uitstapje naar het Dolfinarium of naar een van de gezellige dorpjes in de omgeving zoals Hattem.

Bron en hele artikel: HLN

Labels: 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap