Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 5 april 2015

Flevo Funfields: een dag vol outdoor evenementen!

Of je nu kiest om de wind te trotseren met een zeilboot, fanatiek te survivallen, een adventure parcours te overwinnen of om een ‘hole in one’ te slaan, op zaterdag 25 april a.s. kun je het doen! Ga de uitdaging aan en laat je verrassen door op vier verschillende plaatsen ‘Flevo Funfields’ te beleven.

Het Funfield programma
Op vier verschillende locaties is er meer dan genoeg uitdaging voor een ieder die het aandurft! Je kunt er o.a. gratis zeilen bij Zeilschool De Randmeren op Landal Waterparc Veluwemeer, golfen bij Dorhout Mees, de fun-attributen veroveren bij Flevonice en survivallen bij New Challenge.
Bovendien zijn er top clinics van professionals te volgen of showcases van topsporters. Op iedere locatie is het een waar kinderparadijs en zijn er lounge plekken met een uitgebreid aanbod van eten en drinken.

Funfield locaties
Dit nieuwe outdoor evenement vindt op vier verschillende locaties plaats in Oostkant Dronten (Flevoland). Deze locaties liggen op max. 10 autominuten afstand van elkaar. Op iedere locatie staat een actief programma centraal en is geschikt voor jong en oud! Van 10.00 tot 16.00 uur kun je overal gratis aan het programma deelnemen of kun je op je gemak de deelnemers aanmoedigen.
Een evenement voor de hele familie! Kijk op deze website voor meer informatie over het evenement.

Landal Waterparc Veluwemeer
Landal Waterparc Veluwemeer is één van de Funfield locaties. Zeilster Lobke Berkhout, veelvuldig wereldkampioene, zal hier het startschot geven en een inspiratiesessie en wedstrijdclinic verzorgen. Gedurende de dag zijn er zeillessen te volgen in verschillende soorten zeilboten of je kunt opstappen in een motorboot, sloep of kajuitjacht.

Bron: Landal