Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 18 april 2015

Red Bull Zeepkistenrace op de Cauberg Valkenburg met Max Verstappen

Zaterdag 16 mei 2015 is de Cauberg in Valkenburg het decor voor de Nederlandse editie van de Red Bull Zeepkistenrace. Het gaat om focus, snelheid en creativiteit. Maar het belangrijkste doel is om extreem veel lol te hebben.

De race
Het wordt de spectaculairste editie ooit, want alle remmen gaan letterlijk en figuurlijk los. Voor het eerst in de historische zeepkistengeschiedenis vindt de race plaats op een berg met 12% dalingspercentage, een chicane en meerdere jumps en het parcours is meer dan 350 meter lang. Voor toeschouwers een waar spektakel om naar te kijken. Inschrijven kan tot 30 maart 2015 op deze website. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de race.

Max Verstappen
’s Werelds jongste F1-coureur Max Verstappen maakt voor de gelegenheid eenmalig de overstap naar een zelfgebouwd voertuig zónder motor: “Voor mij is dit een thuiswedstrijd.
Ik verheug mij er al enorm op”.

15 jaar Zeepkistenrace
Red Bull organiseerde al meer dan 90 zeepkistenraces. De eerste editie vond precies 15 jaar geleden plaats in België en heeft sindsdien overal de weg onveilig gemaakt: van Zuid-Afrika tot Australië, van Turijn tot St. Louis en van Jamaica tot Finland.

Bron: Landal