zondag 8 januari 2017

Grasnapolsky presenteert bungalowparkprogramma

Op 10, 11 en 12 februari presenteert festival Grasnapolsky naast een volwaardig programma op Radio Kootwijk ook een uitgebreid ochtend- en nachtprogramma op nabijgelegen bungalowpark Landal Rabbit Hill. Van ontbijtconcert tot (bungalow)afterparty, tot de nieuwe acts die aan het programma zijn toegevoegd: De Likt (oude bekenden!), Smudget Toads, Winterdagen en Squirrel.

De Likt keert terug
Op de vrijdagavond barst het feest los in het Atrium met De Likt, die daar vorig jaar al een behoorlijk legendarisch optreden gaven. Dit jaar komt ’t onstuimige electro-rap-punk-trio terug, en spelen ze voor het eerst nieuw werk. Voeg daar The Jerry Hormone Ego Trip en Smudged Toads aan toe en het Rotterdamse feest is compleet.
In het Amfitheater is het op diezelfde openingsavond dansen geblazen op fijne muziek van over de hele wereld, waaronder de exotische afrobeat en cumbia van The Mauskovic Dance Band en Altın Gün met psychedelische folk zoals die in de jaren 70’ in Turkije werd gemaakt.

Van ontbijtconcert tot afterparty
Nieuw dit jaar zijn de Grasnapolsky ontbijtconcerten. Op zaterdag- en zondagochtend kunnen bezoekers in het restaurant van  Landal Rabbit Hill genieten van een heerlijk ontbijtje en optredens van o.a. Annelie de Vries (bekend als toetseniste van Eefje de Visser), Winterdagen en Squirrel.
Op zaterdag gaat het programma in het Atrium door tot in de kleine uurtjes met DJ-sets van onder meer Flamingods en Falco Benz. De echte nachtbeesten worden uitgedaagd om ‘s nachts op zoek te gaan naar de bungalows waar hen een aantal onvergetelijke afterparty’s staan te wachten.

Bron: Apeldoorn direct