Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 22 juni 2017

Vacature: Parkmanager – België

Je bent een bruggenbouwer. Een Gastheer die zich uitstekend thuis voelt in het ontwikkelen van duurzame relaties met partners op het park, in de regio en met regionale en lokale overheden. Een collega met passie voor hospitality en met managementervaring om zo de kansen op het park planmatig en duurzaam met jouw team te blijven realiseren. Dit betekent dat je een visie durft te ontwikkelen op het park en deze kunt vertalen naar resultaten op het gebied van gast- en medewerkerstevredenheid, regionale verankering en een gezond financieel resultaat.

Gedetailleerder betekent dit dat je als onze Parkmanager bezig bent met:

  • Dagelijks sturen en beïnvloeden van de gasttevredenheid middels acties en initiatieven.
  • Dagelijks vertalen van financiële- en gasttevredenheidsrapportages naar acties ten behoeve van gastbesteding, yield management en netto promotor score.
  • Motiveren, inspireren en aansturen van je medewerkers op de receptie en administratie en in de technische dienst en huishouding, door verantwoordelijkheden en taken helder te organiseren en zo laag mogelijk in de organisatie te realiseren.
  • Intensief onderhouden van interne en externe relaties, waaronder met de collega’s van Landal en Euroresorts, de uitbater van de horeca, belangenorganisaties, leveranciers, overheidsinstellingen, gasten en medewerkers.
  • Kwaliteitszorg en verbeteracties met betrekking tot onze producten en diensten.
  • Versterken van regionale verankering en innovatie van onze producten en diensten.
  • Visie ontwikkeling en vertaling naar financiën; het opstellen en uitvoeren van jaarplanningen, investeringsvoorstellen en onderhoudsprogramma’s voor onder andere de bungalows, het terrein en de centrale voorzieningen.

Als Parkmanager neem je verantwoordelijkheid en onderneem je binnen de kaders van Landal en in opdracht van Euroresorts. Je rapporteert aan Euroresorts en de verantwoordelijke Accountmanager van Landal GreenParks.

Bron: Jobs landal