Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


maandag 17 juli 2017

Nieuw op Landal Strand Resort Ouddorp Duin: zwembad, strandtheater en restaurant 'Bij Marc'

Op Landal Strand Resort Ouddorp Duin zijn op 8 juli het nieuwe zwembad, strandtheater en restaurant 'Bij Marc' op feestelijke wijze geopend.Dat gebeurde op het plein bij de centrale voorzieningen, met een foodtruckfestival, live muziek en diverse clinics. Het strandpark, gelegen op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, ligt op een prachtige locatie in de duinen, op steenworp afstand van het strand.

 Sinds de opening op 1 juli 2016 is het park uitgebreid met 88 accommodaties, een overdekt zwembad met peuterbad en een bad met speeltoestellen voor de kinderen.

Restaurant 'Bij Marc'
Het interieur van restaurant ‘Bij Marc’ heeft een stoere, industriële en sfeervolle uitstraling. Eyecatchers van de open keuken zijn de rotisserie en de grote houtskooloven waarop de specialiteiten - kip en

steak - worden bereid. In het restaurant is tevens een uitgebreide take away aanwezig voor snacks en versgebakken pizza’s. Gasten kunnen hier zeven dagen per week genieten van een drankje bij de open haard, een lunch op het terras of een diner met uitzicht op het speelduin.

Strandtheater De Houten Kaap
De Houten Kaap is een multifunctioneel strandtheater waar jong en oud kunnen genieten van mooie voorstellingen, muziekoptredens, cabaret en dans. Daarnaast worden er verschillende workshops en cursussen gegeven, zoals fotografie, (kinder)yoga, theater en schilderen. Het strandplein voor De Houten Kaap wordt in de zomer gebruikt voor de verschillende events, zoals het foodtruckfestival, openluchtbioscoop en diverse muziekfestivals.

Duurzaamheid en samenwerkingen met de regioGeneral Manager Marit Mulders: “Bij de ontwikkeling van de nieuwe faciliteiten is rekening gehouden met duurzaamheid. Het groene sedumdak van het restaurant- en zwembadgebouw ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar heeft een isolerende functie en langere levensduur. Samen met de 96 zonnepanelen zorgt het voor de nodige energiebesparing. Bij de (openings)festiviteiten en activiteiten in het strandtheater werken we nauw samen met onze partners uit de regio, die ook betrokken zijn bij de uitvoering van het Fun & Entertainment programma.”

Bron: Landal newsroom

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap