Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 27 februari 2018

De bungalows worden "naar de gangbare hygiënenormen worden schoongemaakt",

Stof, beestjes en poepbacterie: 'Helft vakantiebungalows is vies'

Veel bungalows op vakantieparken worden niet goed schoongemaakt. In de huisjes is stof, kalk en schimmel te vinden, maar er is ook veel viezigheid die met het blote oog niet te zien is. Dat blijkt uit onderzoek van De Consumentenbond.

De bond onderzocht op dertig Nederlandse vakantieparken één huisje en beoordeelde veertien van die huisjes als "niet schoon genoeg". Het gaat om parken van bekende bedrijven als Hogenboom, CenterParcs, Roompot, Landal en Droomparken.

"We hebben dit onderzoek vijf jaar geleden ook gedaan en we wilden weten of de parken hun leven gebeterd hebben", zegt woordvoerder Joyce Donat van De Consumentenbond. "Helaas: de huisjes zijn niet schoner dan toen."
...
Landal zegt tegen De Consumentenbond dat de bungalows "naar de gangbare hygiënenormen worden schoongemaakt", maar neemt de bevindingen wel serieus. Roompot - ook eigenaar van Hogenboom - herkent zich niet in de uitkomsten van het onderzoek en stapte zelfs naar de rechter om publicatie tegen te houden. De rechter gaf het bedrijf geen gelijk.

CenterParcs belooft maatregelen te nemen om de vakantiehuisjes beter schoon te krijgen. 

Bron en hele artikel: NOS