Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 5 maart 2018

De beste vakantieparken van 2018 (volgens bungalowspecials)

Na vorig jaar al het beste vakantiepark van Limburg te zijn geweest, mag Buitenhof de Leistert dit jaar de Award Beste vakantiepark in Nederland in ontvangst nemen. De prijs voor Beste vakantiepark-keten gaat dit jaar naar Landal GreenParks. Beste vakantiepark in Duitsland is Lindner Ferienpark Nürburgring.

De BungalowSpecials Awards zijn publieksprijzen, de winnaars worden geselecteerd aan de hand van de klantbeoordelingen. De Leistert versloeg Efteling Bosrijk dat vier maal op rij de BungalowSpecials Award won voor het Beste vakantiepark van Nederland. Efteling Bosrijk is nog wel het beste park van Noord-Brabant.

Nieuwe Awards
Al bijna 5 jaar reikt BungalowSpecials jaarlijks de BungalowSpecials Awards uit aan de beste vakantieparken. Om de relevantie te bewaren, heeft BungalowSpecials de Awards dit jaar opnieuw onder de loep genomen. Waar zoekt de vakantieganger dit jaar het meest op? Wat zijn hun wensen? Met de antwoorden op deze vragen heeft de vakantieparkvergelijker dit jaar nieuwe Awards geïntroduceerd die voor een betere match zorgen. Het resultaat is een aantal nieuwe Awards waaronder Beste vakantiehuis met sauna.

Bron en hele artikel: NRIT