Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 12 juni 2018

Landal Resort Maria Alm nu boekbaar

Landal GreenParks opent in december haar zevende vakantie-park in Oostenrijk: Landal Resort Maria Alm. Dit hoogwaardige vakantieresort zal bestaan uit 113 luxe appartementen die in 10 chalets zijn ondergebracht. Het nieuwe vakantiepark ligt midden in het skigebied van Hochkönig en maakt deel uit van Ski Amadé in Salzburgerland; één van de grootste skigebieden van Europa. De appartementen zijn vanaf 6 juni te reserveren voor aankomsten vanaf 15 december 2018.

Landal Resort Maria Alm ligt in het pittoreske vakantiedorp Maria Alm waar de skilift vertrekt naar het skigebied Hochkönig. Door de unieke ligging aan de voet van de Hochkönig, niet ver van het Steinerne Meer, is deze mooie en rustige omgeving ook buiten het wintersportseizoen geliefd als vakantiebestemming.

Stijlvol onderkomen

Alle accommodaties van Landal Resort Maria Alm worden voorzien van een luxe inrichting en gratis extra's, zoals opgemaakte bedden bij aankomst. Genieten van comfort in modern Alpen-design en een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Gratis wifi op het hele park maakt de behaaglijke sfeer compleet.

Duurzaam, kindvriendelijk en hoogwaardig

Landal Resort Maria Alm is een hoogwaardig resort. Het gebruik van duurzame materialen geeft de chalets een luxe uitstraling. De vele faciliteiten maken een verblijf extra aantrekkelijk: restaurant met bar, loungebar met open haard, Bollo Club, het luxe binnenzwembad met een apart peuterbad, beauty- & wellness ruimte, fitnessruimte en elke accommodatie heeft toegang tot de ondergrondse parkeergarage, inclusief lift. De lokale biomassacentrale en de waterkrachtcentrale voorzien de appartementen van warmte. Hiermee realiseert Landal een mooi en duurzaam vakantiepark in een prachtige regio.

Bron: Landal