Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 13 juni 2018

Roompot neemt beheer 90 strandhuisjes over van Landal

Roompot Vakanties heeft het beheer van negentig strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp over genomen van Landal GreenParks. Vanaf 2021 komt daar ook de verhuur bij. Met deze overname wordt Roompot de grootste strandhuizenspecialist, met in totaal meer dan 500 bedden met uitzicht op zee.

De vrijstaande, direct op het strand gelegen huisjes met een oppervlakte van 45 vierkante meter zijn particulier bezit en blijven dat ook. Het beheer en de verhuur van de huisjes is ondergebracht in een vennootschap waarvan Roompot Vakanties met directe ingang de grootste aandeelhouder is. De woningen met twee slaapkamers en uitzicht op zee zullen vanaf januari 2021 volledig onder de Roompot-vlag vallen. Het beheer van de woningen is reeds overgenomen door Roompot Vakanties.

Roompot Vakanties had in Kamperland, Nieuwvliet en Kijkduin al in totaal 130 strandhuisjes. Met de toevoeging van de woningen in Julianadorp komt dit aantal ruim boven de 200. Op korte termijn zullen er bovendien nog meer beachhouses worden toegevoegd aan het aanbod. 

Bron: PZC