Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 8 januari 2020

Nominaties Beste Family Entertainment Center 2019 zijn bekend: o.a. Hof van Saksen

De laatste jaren is er een stormachtige opmars van nieuwe concepten en ondernemers in de dagrecreatie! PleisureWorld NRIT wil deze met de verkiezing tot Beste Family Entertainment Center 2019 in het zonnetje zetten.

Bijzondere ontwikkelingen in de markt
Zo'n vijf jaar terug waren trampolineparken, Escape Rooms en VR Attractions nog een uitzondering. Nu zien we steeds vaker gedurfde bezoekersattracties met storytelling, een unieke beleving of educatie op bijzondere locaties in binnenstedelijke winkelcentra, verlaten kantoor- of industriepanden of zelfs in een oude gevangenis. Ook ontwikkelingen als #Retaitainment en #Socialtainment hebben zo hun invloed en ook hier zijn nieuwe ontwikkelingen gaande. Verder zien we bedrijven die al een bewezen trackreccord hebben maar door innovatie of verbreding, innoveren.

Daarnaast zien we dat steeds meer single dagattracties ontwikkelen zich tot complete Family Entertainmaint Centers. Een locatie waar niet alleen de kleinsten kunnen spelen, tieners kunnen racen of families kunnen bowlen, maar complete centra die alle doelgroepen met een brede waaier aan activiteiten bedienen. 
....

De jury maakt de volgende 5 nominaties bekend:
  • Doloris' Meta Maze: Surrealistisch doolhof Doloris en bijbehorende rooftopbar in de Tilburgse Spoorzone.
  • Preston Palace:  Na 30 jaar nog steeds een voor Nederland uniek all inclusive hotel en uitgaanscentrum.
  • Hof van Saksen: Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of 'haute couture' ontwerpen in de Mode Academie of samen op de Adventure Midgetolfbaan.
  • Klok'uus: Alles op 1 locatie in Zeeland… spannende indoorspeeltuin en buitenspeeltuin vlakbij Goes in Zeeland.
  • Zero 55: Een gloednieuw entertainmentcentrum aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn met een futuristisch gethematiseerde E-kartbaan, uitgebreid met lasertag spellen en escaperooms.
  • Extra vermelding buitencategorie: Mind Mystery:  Niets is wat het lijkt bij het kleinschalige themapark Mind Mystery in Horst. Een huis… op zijn kop! Water dat omhoog stroomt? Verdwalen in je eigen spiegelbeeld. Groot en klein vervloeit in de Ames-room, helemaal doldraaien.
De Award Het Beste Family Entertainment Center 2019 wordt dinsdag 11 februari 2020 uitgereikt op de Vakdag Het nieuwe dagje uit bij The Maxx te Veenendaal. 

Bron en hele artikel: Pretwerk