Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


vrijdag 13 maart 2020

Corona Update: Zwembad Vennenbos, Lommerbergen, Hof van Saksen dicht, Horeca gereguleerd

Nederland
Eén van de overheidsmaatregelen in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus is het beperken van evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers. Een aantal parken van Landal GreenParks in Nederland die beschikken over restaurants, zwembaden, etc., reguleren het aantal gasten dat gelijktijdig in een ruimte is. Wij beperken het aantal personen dat tegelijk in een ruimte is tot maximaal 80. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij in onze restaurants met verschillende tijdslots werken, waarmee we onze gasten over de tijd verspreiden. Het is aan te raden vooraf te reserveren of een maaltijd in uw accommodatie te laten bezorgen.

Het Vennenbos en De Lommerbergen
Op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen zijn de zwembaden gesloten. Het indoor speelparadijs heeft gereguleerde openingstijden. Gasten kunnen gratis omboeken naar een andere periode of ander park volgens de speciale coronavirus omboekingsvoorwaarden of krijgen, wanneer ze wel besluiten om naar het park te gaan, ter compensatie een giftcard t.w.v. 50 euro korting op een volgend verblijf.

Hof van Saksen
Op Hof van Saksen is het gehele zwembad (inclusief waterglijbanen) gesloten, het speelparadijs Harrewar heeft gereguleerde openingstijden en alle behandelingen en massages zijn stopgezet. De sauna en Fitness zijn wel normaal geopend. Gasten kunnen gratis omboeken volgens de speciale coronavirus omboekingsvoorwaarden of krijgen, wanneer ze wel besluiten om naar het park te gaan ter compensatie een giftcard t.w.v. 100 euro korting op een volgend verblijf.

Denemarken
Als gevolg van de overheidsmaatregelen van de Deense regering, zijn de centrale voorzieningen (restaurants, zwembaden, etc.) op de parken Landal Seawest, Landal Rønbjerg en Landal Søhøjlandet tot nader order gesloten. Wij bieden u de mogelijkheid om:
uw verblijf gratis om te boeken naar een andere park of periode in 2020
uw reservering te handhaven tegen een compensatie van 30% van de bungalowhuur op Landal Seawest en 40% op de bungalowhuur op Landal Rønbjerg en Landal Søhøjlandet.

Oostenrijk
De Oostenrijkse autoriteiten hebben bepaald dat het wintersportseizoen eindigt vanaf maandag 16 maart 2020. Voor de parken in Oostenrijk betekent dit dat vanaf maandag 16 maart alle parken gaan sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 30 maart 2020. Indien u een verblijf heeft op één van deze parken met een aankomst voor 20 maart, nemen wij contact met u op. Latere aankomsten ontvangen op een later tijdstip een e-mail met meer informatie.

Tsjechië
De regering van de Republiek Tsjechië heeft in het kader van maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus besloten de landsgrenzen te sluiten voor o.a. bezoekers uit Nederland en Duitsland.

Omboeken en annuleren
Vanwege het coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Vanaf heden is het ook mogelijk om binnen 28 dagen voor vertrek de boeking te wijzigen. Dit is voornamelijk op hetzelfde park mogelijk, maar wel voor een verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn.

Bron: Landal

Labels: 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap