Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 22 juni 2020

Beesel wil ‘inspiratie- en informatiepunt’ bij De Lommerbergen

Het college van B en W van Beesel wil een inspiratie- en informatiepunt voor toeristen realiseren bij vakantiepark De Lommerbergen in Reuver.
Het informatiepunt voor recreanten en toeristen zou in samenwerking met Landal De Lommerbergen en Limburg Marketing worden opgezet en dient als een soort bezoekerscentrum annex VVV-locatie. Bezoekers kunnen zich er laten informeren over bezienswaardigheden in de gemeente Beesel en de directe omgeving, is het idee. Ook zou de verplaatsing van de VVV-vestiging naar dit inspiratiepunt de dienstverlening ten goede komen, stelt het college.

Volgens het college is de receptie van het Reuverse vakantiepark de ideale locatie voor een dergelijk informatiepunt, omdat daar de meeste Beeselse toeristen verblijven. De Lommerbergen wil het idee begin 2021 van start laten gaan.

Eind vorig jaar riep de gemeenteraad van Beesel het college op te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een bezoekerscentrum aan de Maas. Omdat dit lastig uit te voeren zou zijn, besloot het college met een alternatief voorstel te komen.

De gemeenteraad beslist 6 juli of deze versie van een bezoekerscentrum er daadwerkelijk gaat komen.

Bron: Limburger


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks   
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN