Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 16 oktober 2020

Nieuw vakantiepark Forest Village bij Bergeijk

Luxe recreatiewoningen met centrumvoorzieningen in natuurlijke omgeving

Landal GreenParks krijgt er een nieuwe vakantiebestemming bij in Noord-Brabant. In Luyksgestel, bij Bergeijk, komt een hoogwaardig luxe vakantiepark met 340 recreatiewoningen met centrumvoorzieningen. Na de bouw zal Landal GreenParks de verhuur van het mooi in de natuur gelegen vakantiepark gaan verzorgen. Met de huidige trend van dichtbij vakantie vieren, is de vraag naar binnenlandse vakanties toegenomen. Het toekomstbestendige bungalowpark is hiermee een mooie economische impuls voor de regio.

Nieuw vakantiepark Forest Village bij Bergeijk

De te bouwen vakantiewoningen komen beschikbaar in typen geschikt voor 2 t/m 20 personen en in de varianten comfort, luxe en extra luxe. Ook komen er speciale kinderbungalows voor gezinnen en bungalows die extra toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Het park krijgt verder de beschikking over een cirkelvormig hoofdgebouw, waarin o.a. receptie, shop, fietsverhuur, luxe wellness, indoor speelparadijs en Orangerie-restaurant gevestigd worden. Hier komt ook het overdekte zwembad. Ook de inwoners van Bergeijk zullen gebruik kunnen maken van deze voorzieningen. Ritzen Architecten uit Maastricht is verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van het park, dat wordt ontwikkeld door Zwarte Bergen Invest.

Forest Village bij Bergeijk / Luyksgestel

“We zijn enthousiast over de verhuurmogelijkheden. Dit park ligt in een populair toeristisch gebied in Noord-Brabant en de recreatiewoningen vormen straks een mooie aanvulling op ons bestaande aanbod in deze regio. Forest Village krijgt de beschikking over luxe accommodaties die vooral gasten zullen aanspreken die gesteld zijn op natuur, rust en ruimte. Dit hoogwaardige park is een mooie toevoeging aan onze verhuurportefeuille,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN