Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 15 november 2020

Landal Orveltermarke is volop in beweging

Vakantiepark Landal Orveltermarke in Orvelte heeft een aantal faciliteiten en activiteiten toegevoegd aan het bestaande aanbod. Mede door het kwalitatief hoogwaardige aanbod heeft het park ook in het naseizoen een uitstekende bezetting. Nadat de afgelopen jaren al een Avontureneiland, een biologisch Natuurbad en een natuurbelevingspad waren geopend, wordt nu verder ingezet op outdoorbeleving.

Er zijn enkele spectaculaire MTB-routes gerealiseerd, evenals de aanleg van een IVN Speurtocht op het park. Daarnaast werden de receptie, de kleedruimte van het zwembad en het restaurant vernieuwd en zijn de Pitch & Puttbaan en het parkrestaurant inmiddels in eigen beheer genomen.

Steeds meer fietsers te gast

Folker Frommeyer, general manager van Landal Orveltermarke: ‘Ons park bestaat inmiddels 10 jaar en we verwelkomen steeds meer fietsers, zowel recreatiefietsers als sportieve fietsers. Onlangs hebben we een nieuwe mountainbikeroute geopend, direct vanaf het park naar de Col du Vam. Je kunt nu dus vanuit je bungalow in één ruk de VAM-berg op knallen.’

Bron en hele artikel: krant van midden drenthe



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN