Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 22 november 2020

Run op hotels en vakantiehuisjes voor de kerstvakantie

Het aantal boekingen voor vakantiehuizen en hotelkamers voor de kerstvakantie neemt de laatste dagen een flinke spurt, blijkt uit een rondgang langs aanbieders. ,,Nu hoeven we geen discussie te voeren over hoe we het gaan doen met de kerst.”

Robert van Veen van Natuurhuisje.nl, staat er zelf ook van te kijken. Het aantal boekingen ligt al bijna vier keer hoger dan dezelfde periode vorig jaar.  Van de ruim 4500 beschikbare huisjes in Nederland valt voor de kerstperiode nog maar minder dan 30 procent te boeken. ,,We verwachten dat binnen een paar weken alles volgeboekt gaat worden”, voegt hij eraan toe. Een unicum. 

..



Spurt op kerstvakantie

Sinds het kabinet deze week aankondigde dat de zwembaden en indoorspeelruimtes weer open mogen, zien ook de grotere vakantieparken het aantal boekingen een flinke spurt nemen. Bij Landal bijvoorbeeld is het aantal boekingen verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. ,,Er is nog keus, maar het gaat hard. We verwachten met de kerst vol te zitten”, reageert Jeannette Ten Kate-Winter  

Bron en hele artikel: AD



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN