Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 28 februari 2021

Hoe Landal GreenParks kinderen een digitale beleving biedt én ze de natuur in stuurt

Landal Adventure biedt jonge gasten digitaal vermaak tijdens vakantie in coronatijd.

Bowlen, lasergamen, zwemmen en trampolinespringen. Op veel Nederlandse vakantieparken is dat er momenteel even niet meer bij. Vanwege de coronamaatregelen kunnen een groot aantal van deze populaire kinderactiviteiten niet doorgaan. Bij Landal GreenParks kunnen kinderen zich vermaken met Landal Adventure: een digitale speurtocht in de natuur. 


“Onze slogan luidt niet voor niets: ontdek wat groen kan doen. Onze gasten komen naar Landal GreenParks om te ontspannen en om te genieten van een vakantie in een natuurrijke omgeving,” zegt operationeel directeur Jeroen Mol. “Maar we zien natuurlijk ook dat de smartphone niet thuisblijft.” Landal GreenParks ontwikkelde eerder al de Bollo app voor kinderen tussen twee en zes jaar, maar richt zich met Landal Adventure op een nieuwe doelgroep.

“De app is ontwikkeld voor een doelgroep die massaal games als Pokémon GO en Minecraft speelt, ook tijdens de vakantie. Ondanks een breed aanbod aan fun- en entertainmentactiviteiten wilden we hen ook graag een passende beleving op onze parken bieden,” zegt Mol. De ontwikkeling van de game was al in volle gang, maar vanwege de corona-uitbraak zijn de ontwikkeling en lancering versneld. “Uiteindelijk zijn we blij dat we de game als een van de nieuwe initiatieven kunnen aanbieden nu een aantal van onze vaste activiteiten op de parken helaas geen doorgang kunnen vinden,” aldus Mol. 

Bron en hele artikel: Adformatie


of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN