Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 8 februari 2021

Vakantie vieren en werken tegelijk kan perfect in Drenthe

De familie Ooms woont in Bergambacht in Zuid-Holland. De ouders werken thuis, en ook de kinderen volgen thuis onderwijs. En dan komen de muren weleens op je af. Daarom hebben ze een vakantiehuisje geboekt in Exloo.


De ouders kunnen zo werken en kinderen Lauren en Reinout volgen aan de keukentafel via de laptop online lessen. Hun klasgenoten merken niet eens dat ze in Drenthe zitten. "Ik vind het wel heel leuk om hier te zijn", zegt Lauren. "Vooral dat we na school lekker kunnen mountainbiken in het bos", vult Reinout aan. "Maar ik mis mijn vriendjes en school wel."

Het gezin is op workation. Oftewel werken en vakantie vieren tegelijkertijd. En dat bevalt ze zo goed dat ze hun verblijf al van één naar twee weken hebben verlengd. "De kinderen volgen in de ochtend gewoon hun school via de laptop en na afloop gaan we lekker de Drentse bossen in", zegt vader Alex Ooms. "Dat is ideaal. Zeker nu het een beetje regent. Thuis blijf je dan toch binnen met z'n allen, maar nu ga je veel sneller naar buiten. Je hebt hier de ruimte en Drenthe is prachtig."

Bron en hele artikel: RTV Drenthe


of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN