Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 9 mei 2022

Kamperen bij Landal GreenParks steeds populairder

 Nu ook glamping in Belgische Ardennen

De vakantieparken van Landal GreenParks liggen altijd op de mooiste plekjes in de natuur, waar gasten volop kunnen genieten van rust en ruimte.  Landal GreenParks beschikt bovendien over fraaie campings in Nederland, Duitsland en België, met volledig ingerichte stacaravans, safaritenten en woodlodges, waar ook de eigen tent, camper of caravan welkom zijn. Sommige campings zijn gelegen bij vakantieparken van Landal GreenParks, maar er zijn ook twee zelfstandige ‘glampings’ in Nederland en België.


Ontdek de mooie omgeving en geniet van de uitstekende faciliteiten die u van Landal GreenParks gewend bent. Wie kampeert op een vakantiebestemming van Landal GreenParks mag altijd gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals de restaurants, het zwembad, indoor speelparadijs en fietsverhuur.

Nederland

In Nederland kan men terecht op de campings van Landal Coldenhove en Rabbit Hill (Veluwe), Esonstad (Friesland) en Sluftervallei (Texel) voor het echte buitenleven, in combinatie met stoere safaritenten, luxe stacaravans en rustieke woodlodges. Het échte glampinggevoel ervaart men op Landal Gooise Heide, waar verscholen in de Gooise bossen het buitenleven samengaat met overnachten in luxe. De luxe safaritenten (t/m 6 personen) zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn outdoor activiteiten en er is een restaurant en speeltuin.

Duitsland

In Duitsland kunnen gasten terecht op vier campings bij de Landal vakantieparken Landal Eifel Prümtal, Landal Sonnenberg (Moezel),Landal  Warsberg (Saarland) en Landal  Wirfttal (Eifel). Landal Eifel Prümtal biedt kampeerplaatsen met stroom- en wateraansluiting direct aan het riviertje de Prüm in het natuurpark Zuid-Eifel, vlakbij het drielandenpunt Duitsland, Luxemburg en België. Camping Landal Sonnenberg is een 5-sterren camping, hoog gelegen op een bosrijk plateau, boven het rustige wijndorpje Leiwen, met een fantastisch uitzicht over de Moezel en de wijngaarden.. De camping van Landal Warsberg ligt op de berg, dus vanuit (sta)caravan of tent heeft men een fenomenaal uitzicht over het dal van de rivier Saar.

België

Landal Glamping Neufchâteau is een charmante, luxe glamping, gelegen aan de bovenloop van het riviertje de Vierre en midden in het bos, op 15 minuten loopafstand van het Meer van Neufchâteau. Er zijn luxe glampingtenten t/m 8 personen en er is een bistro, fietsverhuur en wateractiviteiten op het meer. Dit park opent op 1 augustus, 


of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !