Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 24 juni 2023

Landal GreenParks wint Dutch Interactive Award voor digitalisering gastbeleving

Landal GreenParks heeft samen met iO Campus den Bosch een Gouden Award gewonnen in de categorie Digitale Transformatie voor hun case over de digitalisering van de gastbeleving. Dit was één van de 15 categorieen van de beste Nederlandse Digitale Interactieve cases.


“Door het goed in kaart brengen van de klantreis en het betrekken van klanten zelf, in combinatie met innovatieve hardwarecomponenten, zijn de efficiëntie en klanttevredenheid verbeterd. Het is met name knap dat het al bestaande hoge serviceniveau nog verder is verbeterd door het wegwerken van fricties bij gasten over hun reis en verblijf,” aldus de jury in haar eindrapport.

Het al vóór vertrek ontzorgen van Landal GreenParks gasten in plaats van pas bij aankomst op de bestemming, en de transformatie van een digitale parkfolder naar een volwaardig servicekanaal voor park- en zwembadtoegang, digitale sleutel, boodschappen doen, reserveringen voor horeca en activiteiten op het park via één gratis Landal GreenParks-app, heeft geleid tot hogere gasttevredenheid. De digitale sleutel, ontwikkeld met Salto Systems, wordt door 75% van de gasten gebruikt. Voor medewerkers op de parken betekent het meer tijd voor echte vragen van gasten, in plaats van een groot aantal repetitieve handelingen.

Bron en hele artikel: Pretwerk



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !