Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 14 april 2024

De kracht van een mini-vakantie op de Veluwe – Landal Coldenhove

 Mini-vakanties zijn dan misschien kort van duur, het effect daarentegen is vaak allesbehalve klein. Er even tussenuit gaan heeft een hoop voordelen. Een verandering van omgeving geeft mij altijd nieuwe energie, en dan maakt het niet eens uit hoe ver weg of dichtbij dat is. Tijd doorbrengen met de mensen om wie je geeft, op een andere plek dan thuis, zorgt altijd voor nieuwe, bijzondere herinneringen. En mini-vakanties zijn ook het perfecte middel tegen stress.

Voor een mini-vakantie ging ik samen met mijn dochter van twee jaar naar de Veluwe. Kamperen in maart bleek wat aan de frisse kant, maar het plezier was er niet minder om!

Kamperen op vakantiepark Landal Coldenhove

Waarschijnlijk ken je de vakantieparken van Landal Greenparks wel. Je vindt ze in heel Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Duitsland, België en Oostenrijk. Er zijn in totaal 110 parken met bungalowhuisjes in Europa te vinden. Het is in Nederland in ieder geval een begrip, want wie is er nog nooit met het gezin, met familie of met vrienden een weekendje op een Landal-park geweest?

Bron en hele artikel: Travelvalleyof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials