Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 16 april 2024

Familieresort Hof van Saksen is trendsetter in beleving van luxe en ruimte

Bij luxe familieresort Hof van Saksen, in Nooitgedacht, Drenthe, draait alles om ontdekken, ontspannen en genieten. Van jong tot oud is er van alles te beleven. Momenteel ondergaan alle boerderijen een ingrijpende vernieuwing, waarbij het vergroten van de beleving van rust, ruimte en luxe centraal staat met speelplezier voor de allerjongste gasten. Speciaal voor de 0- tot 4-jarigen is er een uitbreiding met een gloednieuw baby- en peuterparadijs van maar liefst 675 m² op de bestaande Harrewar die al 1.100m2 speelplezier bevat voor kinderen tot 12 jaar. Daarbij kregen de Newborn- en ‘Kinder’boerderijen een make-over.


De vernieuwingen maken deel uit van een omvangrijk vernieuwingsprogramma op het luxe resort. Zo krijgen alle boerderijen een compleet vernieuwde woonkamer, keuken, eetkamer en slaapkamers. Gekozen is voor hoogwaardige merken, materialen en in samenwerking met de beste designers. Het topsegment is ontworpen door bekende Studio Piet Boon. De Luxe en Luxe Wellness boerderijen hebben een extra ruime badkamer met Finse sauna, een luxe ingericht buitenterras met comfortabele loungeset en een grote veranda. De Luxe Wellness boerderij beschikt over een ruime Jacuzzi. 

Newborn- en ‘Kinder’boerderijen: op vakantie met je kindje(s)

Ook de zogeheten Newborn- en Kinderboerderijen voor jonge gezinnen krijgen een nieuwe inrichting. De Newborn boerderij, helemaal uitgerust voor een ontspannen vakantie met een pasgeboren kindje, heeft behalve de nieuwe inrichting alle gemakken die een jong gezin nodig heeft, zoals een wipstoel, een box, een flessenwarmer en een video babyfoon. De babykamer heeft een directe inloop vanaf de ouderslaapkamer en is warm en intiem ingericht met onder andere een commode, een hangwiegje, een ledikant en een schommelstoel. Ook is er gedacht aan een speciaal ingerichte tweede kinderkamer voor oudere broertjes en zusjes, en kunnen zij genieten van speelplezier door de hele woning.


Voor gezinnen met jonge kinderen is de ‘Kinder’boerderij opnieuw ontwikkeld in een water- en adventurebeleving. Het nieuwe concept biedt kinderen veilige speelplekken waar ze samen kunnen spelen, leren en ontdekken. Zo is er in de woonkamer een speelhuisje voorzien van diverse spellen en speelgoed, zoals Lego, Kapla en reuze Mikado. De kinderkamer is volledig ingericht in het water- of adventurethema en biedt een uitnodigende ontdekkingsreis voor kinderen. Edgar Seesink, Product Development Manager van Hof van Saksen: “Leuke dingen leerzaam maken. Dat doen we graag op Hof van Saksen en daarom is dat het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van onze compleet vernieuwde ‘Kinder’boerderijen".

Gloednieuw baby- en peuterparadijs

Vanaf nu kunnen de allerkleinsten zich oneindig vermaken in het gloednieuwe Baby- en Peuterparadijs van maar liefst 675 m² met drie speciale zones voor baby's, kruipertjes en peuters waar ze veilig kunnen spelen en leren. De vernieuwde bowling biedt een spectaculaire en moderne ervaring voor het hele gezin met het Hyperbowlen-concept. Met de toevoeging van het bijzondere baby- en peuterparadijs en de sensationele vernieuwing van de bowling biedt Hof van Saksen nu bijna 4.000 m² indoor speelavontuur voor kinderen. Daarnaast biedt Hof van Saksen boerderijen die geschikt zijn voor grotere familiegroepen en drie generatie vakanties: de Family Fun Boerderijen en de Culinaire Boerderijen. 

Bron: Landal Hof van Saksenof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials