Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 18 juni 2024

20 jaar Landal Kasteeldomein De Cauberg in stijl gevierd

Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg aan de Geul heeft het 20-jarig bestaan in stijl gevierd. Het vakantiepark heeft in die tijd een grote uitstraling gerealiseerd, niet alleen binnen de gemeente, maar in de gehele regio. Dat is in belangrijke mate te danken aan parkmanager Gert Veenhuizen, die vanaf het begin bij het park betrokken is en de onderlinge samenwerking binnen de regio – van (wieler)evenementen tot Valkenburg Kerststad dat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt – tot grote ontwikkeling bracht.

Als blijk van waardering voor zijn inzet en gedrevenheid ontving Gert Veenhuizen namens het college van Burgemeesters en Wethouders de ‘Engel van verdienste’ vanwege de bijzondere wijze waarop hij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeente Valkenburg aan de Geul en haar inwoners. Dat heeft ook een stimulerende rol gehad voor het ondernemersklimaat in Valkenburg aan de Geul.

Commercieel directeur Mikael Andersson van Roompot Landal GreenParks, stelde dat Kasteeldomein De Cauberg een unieke plaats inneemt in het aanbod van de vakantieaanbieder, niet alleen vanwege de ligging op de top van de Cauberg, maar zeker ook door wat Gert ervan gemaakt heeft. “We zijn blij met De Cauberg als bestemming en hebben veel respect voor de passie waarmee Gert de samenwerking in de regio tot stand brengt, met hoge kwaliteit. Innovatief en altijd prikkelend om de lat nog iets hoger te leggen.”

Samen met burgemeester Daan Prevoo onthulde Mikael Andersson de nieuwe Amstel Gold Race Wall of Fame Valkenburg aan de Geul, waarmee de winnaars van deze prestigieuze wielerwedstrijd worden geëerd. De Wall of Fame bevat de namen van de kampioenen van Valkenburg aan de Geul die sinds 2003 triomfeerden in Nederlands grootste eendaagse wielerkoers.

Bron: Landal of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials