Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 13 september 2024

Eerste editie Philippe Gilbert Cauberg Classic een groot succes!

Met Landal Kasteeldomein de Cauberg als centrale uitvalsbasis, vormde 7 september opnieuw het epische decor van wielrennen. De eerste editie van de Philippe Gilbert Cauberg Classic en de 10e editie van BikevoorParkinson werden zaterdag 7 september samengesmeed tot één groot wieler- en fietsfestival! Uiteraard was de “Koning van de Cauberg” Philippe Gilbert ook zelf aanwezig en reed hij ook enkele van de uitgezette lussen.

Het onderdeel BikevoorParkinson kende maar liefst 773 deelnemers. Samen haalden zij een fantastisch bedrag op van € 356.434,-. Dit is een tussenstand, want er kan nog tot en met 30 september 2024 worden gedoneerd.

Landal Kasteeldomein de Cauberg was de start- en finishlocatie van dit wielerevent. Met de unieke locatie op de top van de Cauberg de ideale uitvalsbasis voor een mooie fietstocht in de regio. En dat vonden ook de deelnemers. Het was Philippe Gilbert zelf die in de ochtend het startschot loste en in middag op het park het bedrag mocht bekend maken en de cheque mocht overhandigen aan de bestuurders en onderzoekers van ParkinsonNL.

De volgende editie staat alweer gepland en wel op zaterdag 6 september 2025! 

Bron: Landal 



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials