Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 18 september 2024

Geslaagde spelerspresentatie bij Landal Klein Oisterwijk

Op maandagavond 9 september vond de jaarlijkse spelerspresentatie plaats bij de nieuwe businesspartner van Willem II, Landal Klein Oisterwijk.

Ruim 250 sponsoren en genodigden werden eerst getrakteerd op een rondleiding door het luxe vakantiepark waar de komende jaren 325 duurzame vakantielodges worden gerealiseerd. Daarna werd de jaarlijkse spelerspresentatie in het sfeervolle paviljoen gestart.

De avond werd geopend door presentator Rens Merckelbach, die het woord gaf aan onder anderen algemeen directeur Merijn Goris, technisch directeur Tom Caluwé en trainer Peter Maes voor een kort interview tijdens het voorgerecht. Daarnaast was ook de burgemeester van gemeente Oisterwijk, Hans Janssen, één van de sprekers.

Vervolgens kwamen de spelers en stafleden in groepen op het podium. Vooral de kersverse aanwinsten van de Tricolores werden door presentator Rens Merckelbach aan de tand gevoeld. Nadat alle spelers zich hadden gepresenteerd, sloten de spelers aan bij de sponsoren voor het gezamenlijke diner.

De avond werd afgesloten met een dankwoord van eigenaar Landal Klein Oisterwijk, Wim Crapts en manager commerciële zaken Jos de Kruif, gericht aan zowel de sponsoren als de selectie en staf.

Bron en hele artikel: Willem II



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials