Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 20 oktober 2024

Hof van Saksen bekroond tot ‘Meest innovatieve vakantiepark van de Benelux

 Tijdens een bijeenkomst van het Kennisplatform Vakantiehuis van de Toekomst, is dinsdag 8 oktober jl. resort Hof van Saksen uitgeroepen tot ‘Meest innovatieve Vakantiepark van de Benelux’. Het vakantieresort werd met een overtuigende meerderheid door de juryleden verkozen als winnaar. Vooral de voortdurende vernieuwingen, continue aandacht voor werkplezier en de laatste investeringen achter de schermen maken Hof van Saksen een terechte winnaar, volgens de jury. Jury: nieuwe dimensie aan begrip resort

Hof van Saksen is een vakantieresort waar vernieuwing en innovatie in het DNA zit. Het vakantiepark heeft zeer uitgebreide voorzieningen en accommodaties in allerlei varianten, van new born voor jonge ouders tot culinaire 12-persoons voor vriendengroepen. Met ontwerpers als Piet Boon, haar beeldentuin en de in 2017 geopende grootste indoor waterglijbaan ter wereld heeft Hof van Saksen het begrip vakantieresort een nieuwe dimensie gegeven. Architectuur, design en exclusieve ervaringen zijn belangrijke dragers van het concept. Het personeel is daarbij getraind om op hoog niveau service en gastvrijheid te bieden, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke vakantiebeleving,” aldus de jury, die bestond uit Walter Jonker, Laurens Taekema, Rob Ansen, Linda Fijma, Wander Groot en Hans van Leeuwen.

De jury meent tevens dat de continue innovatie door investeerder Driestar ervoor zorgt dat gasten ieder jaar weer verrast worden met vernieuwingen. “Knap is ook het oog voor detail. Uiteraard is de succesvolle marketing via Landal GreenParks ook het vermelden waard.”

Innovatief

Innovatieve voorbeelden op Hof van Saksen zijn het inhouse MBO opleidingstraject, het in 2024 geopende gasloze logistieke centrum van 4.000 m2 met een fitnessruimte voor medewerkers, het nieuwe baby- en peuterparadijs van 675 m2 én de complete make-over in tijdloos design van alle boerderijen die in 2025 wordt afgerond. “Deze innovaties en de voortdurende focus op verbetering en aanpassing aan de behoeften van gasten maken Hof van Saksen tot de terechte winnaar van het ‘Meest innovatieve Vakantiepark van de Benelux 2024,” zo stelde de jury.

Trots

General Manager Frank Bulthuis van Resort Hof van Saksen: “Ik ben echt ontzettend trots op wat we met het team hebben gerealiseerd. We hebben volop geïnvesteerd in vernieuwingen in de boerderijen en faciliteiten én in onze collega’s. De gastvrijheid en persoonlijke aandacht die onze collega’s bieden aan onze resortgasten is voor ons enorm belangrijk en dat zien we terug in het herhaalbezoek van onze gasten.”

Nog meer erkenning

Behalve Resort Hof van Saksen bevat de top 10 van meest innovatieve vakantieparken nog twee vakantieparken: Landal PUUR Exloo en Cuber Suites Veluwe van Roompot, dat bovendien een oorkonde kreeg voor het commerciële verdienmodel en de schaalbaarheid.

Bron: Landal



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Summio Vakantieparken of Topparken !  

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials