Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 23 juli 2014

Nieuw accommodatietype op Landal Vitamaris

Genieten in luxe woning
Vanaf maandag 5 januari 2015 kunt u op Landal Vitamaris terecht in een 2 tot 4-persoons appartement (type 2-4B3) Dit luxueus ingerichte en royale appartement is van alle gemakken voorzien om optimaal te genieten van een heerlijk verblijf.

Standaard beschikken de appartementen over een flatscreen-tv, DVD-speler, twee toiletten en een open keuken met onder andere een afwasmachine. Bovendien heeft u ook nog eens een eigen terras of balkon (grenzend aan woonkamer), met tuinmeubilair en een badkamer met een bubbelbad en massagedouche.

Perfecte ligging
De moderne en comfortabele appartementen van Landal Vitamaris zijn door hun ligging midden in Nationaal Park Schiermonnikoog de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- of fietstochten. Daarnaast kunt u in het appartementencomplex (inclusief lift) gebruik maken van de vele (gratis) faciliteiten. Kies voor ontspanning in de beauty- en massagesalon of de wellnessruimte met sauna en Turks stoombad. Dat wordt heerlijk genieten.

Dit type 2-4B3 is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen. Dit i.v.m. een tweede slaapkamer (zonder ramen) met twee kortere 1-persoonsbedden (boxspring, 190x90 cm). Met het gratis busvervoer bent u zo van de haven in uw appartement. Dit appartement is boekbaar voor aankomsten vanaf maandag 5 januari 2015.

Bron: Landal