Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 17 juli 2014

Bas Hoogland stopt bij Landal

Nog recentelijk verliet het marketing gezicht van Center Parcs, Paul Geraeds, de Center Parcs organisatie en nu kondigt Landal gezicht/icoon Bas Hoogland, na 18 jaar, zijn vertrek aan.

De website van landal eigenaren vermeldt:
----------
Commercieel directeur Bas Hoogland heeft besloten zijn loopbaan bij Landal af te ronden per 1 januari 2015.

“Na ruim 18 jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor Landal is het tijd voor verandering in mijn leven. Ik kies voor een ander ritme van zowel mijn zakelijke als privé leven. Onder het motto ‘Time for change’ ga ik mij richten op een volgende fase. Ik vertrek naar het Zuid- Limburgse Vijlen om te gaan wonen en samen met mijn vrouw een prachtig Limburgs vakwerkhuis te gaan exploiteren als B&B voor families en kleine groepen,” aldus Bas Hoogland.

Bas Hoogland is vanaf 1996 commercieel directeur en heeft in de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan het succes van Landal GreenParks. Hij heeft aan de wieg gestaan van het merk Landal en zich met ongelofelijk veel energie en enthousiasme ingezet voor het merk en de organisatie Landal. Het aantal parken van Landal is in deze periode gegroeid van 15 naar het huidige aantal van 74 parken in zeven landen.

“Kenmerkend voor Bas en hoog gewaardeerd is zijn enorme gedrevenheid voor de gast, wat onmiskenbaar een belangrijke waarde is in de cultuur van Landal GreenParks. Er is veel waardering voor Bas Hoogland zijn verdienste voor Landal. En respect voor zijn besluit om iets anders te gaan ondernemen,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks.

Er wordt een opvolger gezocht. In 2015 blijft Bas Hoogland nog bij Landal betrokken voor specifieke opdrachten.

Bron: landaleigenaren.nl
-------