Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 24 juli 2014

Wilde Buiten Dag op Landal Twenhaarsveld

Hoe overleef jij in de Nederlandse natuur? Ontdek het tijdens een Wilde Buiten Dag van Natuurmonumenten. Want daar draait alles om overleven in het wild. Camoufleer jezelf, knoop een touw, maak een vuurtje en bak je eigen eten! Kom op 24 juli a.s. naar Landal Twenhaarsveld.  Tussen 11 en 15 uur kun je starten bij het restaurant op het park. Deelname kost € 6,00 per kind voor leden en €9,00 voor niet-leden. (Groot)ouders doen mee voor de helft van de prijs. Voor gasten van Landalpark Twenhaarsveld is deelname gratis.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie:     Jongens en meisjes (4-12 jaar) en hun ouders (of begeleider).
Plaats:     Landalpark Twenhaarsveld, Landuwerweg 17, Holten
Datum & tijd: 24 juli 2014, 11.00 – 15.00 uur

Vies worden mag
Tijdens de Wilde Buiten Dag loop je langs alle activiteiten via een route over het park. Dat parcours is door onze boswachters uitgezet. Zij zijn niet bang om vies te worden. Dus doe je overlevingskleren en je laarzen aan…

Wilde Buiten Dagen
Natuurmonumenten organiseert drie keer per jaar Wilde Buiten Dagen met steeds een ander thema. Kijk op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen voor meer informatie.

OERRR
Natuurmonumenten vindt dat alle kinderen in Nederland recht hebben op natuur. Daarom is er OERRR. Kinderen die lid worden van OERRR ontvangen leuke kaarten met speeltips om de natuur te ontdekken en korting op activiteiten als Wilde Buiten Dagen. Word lid aan de balie tijdens de Wilde Buiten Dag en ontvang een leuk welkomstcadeautje. Kijk voor meer informatie op www.oerrr.nl.

Bron: Holtens nieuws