Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 11 juli 2014

Landal De Bloemert biedt luxe extra’s

Op Landal De Bloemert zijn exclusieve 10-persoonsbungalows in gebruik genomen die zijn voorzien van luxe extra’s. Eén van de bungalows beschikt zelfs over een overdekt privé-zwembad.

Naast alle extra’s zijn de nieuwe bungalowtypen bovendien voorzien van een eigen aanlegsteiger om lekker op te luieren of te vissen, of om zo met de eigen boot het Zuidlaardermeer op te varen.

De nieuwe 10-persoonsbungalows op Landal De Bloemert zijn bij uitstek geschikt voor grotere families, drie-generatie vakanties, vriendengroepen, of bijvoorbeeld voor groepen die een cursus volgen bij de zeilschool naast het park en graag in een luxe accommodatie willen verblijven.

De 10-persoonsbungalows beschikken over vele luxe extra’s zoals een privé-sauna, zonnebank, drie badkamers en een wasmachine/-droger. Er is bovendien een type met een overdekt privé-zwembad (ca. 4,70 x 2,50 m) met jet-stream en een luxe open keuken met openslaande deuren naar het grote beschutte terras aan het water. De nieuwe 10-persoons bungalows vormen een aanvulling op de reeds bestaande 4- tot 12-persoons waterbungalows op Landal De Bloemert.

Bron en hele artikel: krant van midden drenthe