Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 7 september 2017

Deze 5 Nederlandse vakantieparken maken kans op een Zoover Award: 4x Landal

De komende maanden laten wij je elke twee weken vijf accommodaties uit een bepaald land zien die kans maken op een felbegeerde Gouden of Oranje Zoover Award. Benieuwd hoe jij jouw favoriete accommodatie aan zo'n award kunt helpen?
Stemmen

Hieronder zie je de huidige tussenstand van de vijf Nederlandse vakantieparken die kans maken op een Zoover Award. Deze tussenstand is van dinsdag 5 september. Een accommodatie moet hiervoor minimaal 50 reviews hebben gehad tussen 1 januari en nu en minimaal een 9 als gemiddeld review cijfer nodig.

Een mooi gemiddelde van 8,7 voor Landal Heideheuvel. De bezoekers van dit vakantiepark zijn erg tevreden en daarom maakt het park ook kans op een Gouden Zoover Award!

Ook op de vierde plek in de huidige tussenstand vinden we een vakantiepark van Landal: Het Vennebos. Ben jij hier al eens op vakantie geweest? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt dit park kans op die Award!

Op zoek naar een fijne (mini-)vakantie en waterpret? Dan moet je naar Hof van Saksen. Want in dit vakantiepark vind je de grootste indoor glijbanen ter wereld met een prachtig zwembad.

Slapen in je eigen boomhut of gave chalet? Dan moet je naar vakantiepark Mölke in Overijssel. Dit vakantiepark staat momenteel op een tweede plek met een gemiddeld reviewcijfer van 8,9!

Het Landal vakantiepark Miggelenberg in het bosrijke Hoenderloo maakt op dit moment de meeste kans op een Gouden Zoover Award. Ben jij hier onlangs op vakantie geweest of ergens anders? Laat dan nu een review achter en wie weet maakt jouw vakantieadres ook kans op een Award.

Bron: Zoover