Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


vrijdag 15 september 2017

Landal De Waufsberg nu officieel geopend

In het Zuid-Limburgse Noorbeek is op 9 september Landal De Waufsberg, officieel geopend. Een deel van het vakantiepark ging vorig jaar al open voor gasten, en nu is het park voltooid. Direct vanaf de start was de belangstelling voor Landal De Waufsberg overweldigend. Gasten waarderen de luxe recreatiewoningen in dit ruim opgezette park in het fraaie heuvellandschap op de grens van Nederland en België.

De prachtige omgeving van het park stond tijdens de openingshandeling centraal. Onder muzikale begeleiding van schutterij St. Brigida uit Noorbeek werd iedereen naar de locatie van de openingshandeling geleid. Daar werd gestart met het traditionele "poalke houwe" (paaltje slaan)

Vervolgens werd onder saluutschoten van de schutterij de muurschildering onthuld door (v.l.n.r.) directeur Klaas Odink (Van Wijnen Recreatiebouw), Parkmanager Ramon Meertens (Landal De Waufsberg), locoburgemeester Jos Custers van de Gemeente Eijsden-Margraten, initiatiefnemer

Rob Tebbe en algemeen directeur Thomas Heerkens (Landal GreenParks).

De muurschildering is een verwijzing naar de traditie 'Den Halen'.

Kort na de opening van het park behaalt Landal De Waufsberg al een gouden Green Key certificaat voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. De inspanningen van Landal De Waufsberg die hebben bijgedragen aan de Green Key certificering hadden betrekking op een gevarieerd aantal maatregelen, zoals het gebruik van duurzame materialen tijdens de bouw van het park en de samenwerking met lokale leveranciers en ondernemers. Ter compensatie voor de bouw van het park, worden op andere plaatsen jonge bomen aangeplant. Samen met de verkoop van (biologische) regionale streekproducten in het centrumgebouw voldoet De Waufsberg ruimschoots aan de normen.

"De belangstelling voor het park is vanaf het begin overweldigend. Het eerste jaar ligt de bezettingsgraad dichtbij de 90%, dat is echt uniek. De fantastische ligging, de mooie omgeving en de vele activiteiten die vanuit het park kunnen worden ondernomen, spreken veel van onze gasten aan, zowel uit Nederland als uit de buurlanden," aldus parkmanager Ramon Meertens.

Het ontwerp van het vakantiepark is geïnspireerd door de authentieke Limburgse bebouwing. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. Het park ligt prachtig op een glooiende helling met veel groen in en rond het park. Gasten kunnen hier van het echte bourgondische Limburg genieten. Toeristisch aantrekkelijke plaatsen zoals Slenaken, Noorbeek en ook Maastricht, Aken en Luik liggen nabij en de vele activiteitenmogelijkheden in de regio maken het park tot een aantrekkelijke uitvalsbasis.

Bron: Landal

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap