Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 11 september 2017

Van de Ven bouwt nieuw luxe vakantiepark: Landal Kaatsheuvel

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Brabant: Landal Kaatsheuvel. Het vakantiepark, dat wordt gebouwd door VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, krijgt 104 vakantiewoningen. Landal Kaatsheuvel komt te liggen aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Landal Kaatsheuvel is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant.

Opzet park
Grenzend aan het dorp Kaatsheuvel ligt Landal Kaatsheuvel op circa 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Tilburg ontwikkelt en bouwt hier een vakantiepark met 104 recreatiewoningen en centrale faciliteiten. Er worden 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons woningen in de varianten Comfort en Luxe en speciale kinderbungalows gerealiseerd. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten. De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks. 

Green Key Gold-certificaat
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in 2019 de eerste gasten in het park verwelkomd. Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.