Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 6 augustus 2013

'Make over' voor 290 bungalows van Landal

Even zat het tegen met de verlate komst van een lading keukens. Desondanks is bungalowpark Rabbit Hill in Nieuw Milligen erin geslaagd net voor het uitbreken van het hoogseizoen de laatste bungalows weer vrij te geven voor verhuur.

Net na de herfstvakantie begon de megaklus, waarbij alle 290 bungalows van het park, onderdeel van de keten Landal, een flinke make over kregen. Van schilderwerk, nieuwe keuken en sanitair tot een nieuwe inrichting.

Volgens parkmanager Wijnand Haantjes kunnen de bungalows er weer jaren tegenaan, zo zegt hij tevreden in zijn kantoor, terwijl de eerste vakantiegasten met schoolgaande kinderen arriveren. ,,We hebben de deadline gehaald, ook al door de enorme inzet van de lokale aannemers waarmee we werken''. Het park moest steeds vijftig bungalows uit de verhuur nemen voor de vernieuwing. Alleen tijdens de drukke kerst en meivakantie heeft het hem boekingen gekost, de rest van de koude winter en het tegenvallende voorjaar kon hij met de overige bungalows uit de voeten.

Bron en hele artikel: stentor