Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 8 april 2014

Bungalowpark in Reeuwijkse Hout

De ontwikkeling van een recreatiepark met 300 vakantiewoningen in het Reeuwijkse Hout is een stap dichterbij. Het Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen en ontwikkelaar Green hebben vorige week een overeenkomst getekend. De bouw moet deze zomer starten en in 2019 moet het park klaar zijn.

Op de plek waar tot 2012 camping De Reeuwijkse Hout was gevestigd komt een recreatiepark met 300 vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn zowel bestemd voor verkoop – in diverse prijsklassen – als voor verhuur, bedoeld voor recreatie. Landal GreenParks gaat de vakantiewoningen verhuren. De Reeuwijkse Hout wordt daarmee het derde Landal-park in Zuid-Holland.
Het Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen e.o. en ontwikkelaar Green bereikten vorige week overeenstemming over de herontwikkeling van de voormalige camping. Volgens het recreatieschap komt er een nieuw recreatiepark met diverse voorzieningen voor de omgeving.
De ingang van het nieuwe park komt te liggen aan de Reeuwijkse Houtwal in Reeuwijk (bij de Surfplas). Dicht bij de nieuwe ingang komt een voorzieningengebouw met bijvoorbeeld receptie, parkwinkel, verhuur van fietsen en boten. De huidige ingang aan de Oudeweg vervalt. Ter plekke van de huidige ingang aan de Oudeweg worden er door Green twee bouwkavels uitgegeven voor vrijstaande landhuizen. Of er ook een (overdekt) zwembad op het park komt – en of dat ook toegankelijk is voor inwoners van onze gemeente – is nog niet bekend. Green heeft geen interesse om De Fuut te overkappen.

Bron en hele artikel: Weekkrant