Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 7 april 2014

Nieuw! Luxe bungalows (met zwembad)

Bent u op zoek naar een luxe moderne accommodatie voor een weekendje weg? En wilt u met uw familie of vrienden in een riante vrijstaande bungalow verblijven? Landal de Bloemert in Midlaren is vanaf 9 mei 2014 uitgebreid met stijlvol ingerichte, exclusieve 10-persoonsbungalows en deze zijn voorzien van vele luxe extra’s.

Luxe ingericht
De 10-persoonsbungalow type 10L beschikt over vele luxe extra’s zoals een privé-sauna, zonnebank, drie badkamers en wasmachine/-droger. Daarnaast is er ook een 10-persoonsbungalow type 10LZ en deze beschikt over vele luxe extra’s zoals een overdekt privé-zwembad (ca. 4,70 x 2,50 m), sauna, zonnebank, drie badkamers, wasmachine/-droger, een luxe open keuken met openslaande deuren naar het grote beschutte terras aan het water, zodat gasten in alle privacy ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Fraaie ligging
Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden, drie nationale parken en uitgebreide mogelijkheden voor watersport, biedt Drenthe voor ieder wat wils. Bij de zeilschool van Landal De Bloemert leert u alles over watersport. Tegenover het park liggen de Noordlaarderbossen voor een fijne wandeling. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

Bron: Landal