Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 10 april 2014

Opening van het golfseizoen, maak gratis kennis!

Op zaterdag 12 april 2014 zal het golfseizoen weer van start gaan en op zondag 13 april kunt u gratis kennismaken met deze sport! Golfbaan Pitch & Putt, op Landal Esonstad, biedt u deze kans.

Opening door wethouder en kinderburgemeester
Zaterdag 12 april zullen wethouder mevrouw P. de Graaf-van der Meer en kinderburgemeester Esra Braaksma, van de gemeente Dongeradeel, het seizoen openen door als eerste af te slaan op de Pitch & Putt golfbaan van Landal Esonstad.

Maak gratis kennis met de golfsport!
Op zondag 13 april, tussen 12.00 en 17.00 uur, kan iedereen gratis kennismaken met de Pitch & Putt Golfsport. Op de golfbaan worden onder meer rondleidingen, clinics en diverse activiteiten georganiseerd. Ook de driving range is vrij toegankelijk. Het Fun & Entertainment team van Landal Esonstad verzorgt hierbij allerlei leuke kinderactiviteiten, o.a. een springkussen en schminken.

‘De golfbaan ligt er prachtig bij’
Milou Buisman, Parkmanager Landal Esonstad: 'De Pitch & Putt Esonstad ligt er prachtig bij. Mede dankzij de zachte winter is de baan in een uitstekende conditie. En het mooie voorjaarsweer trekt; de reserveringen voor de baan stromen al weer binnen. Naast groepsuitjes voor families en bedrijventeams, zijn er ook meer particulieren die interesse hebben in een lidmaatschap. En zeg nu zelf; wat is er fijner dan zo af en toe de zinnen verzetten en te genieten van het buiten zijn.'

Bron: landal