Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 22 juni 2014

Circus Kastello bij Landal Esonstad

Op 19 en 20 juli 2014 treedt Circus Katello op bij Landal Esonstad. Het familiecircus stalt hun circustent uit op de speelweide bij Landal Esonstad. Hier zullen de circuspaarden grazen in de wei en klinkt er gezellige circusmuziek vanuit de grote tent.

Een show voor jong en oud
Er is vermaak voor jong en oud. Een show waar van alles te zien en te beleven is met paarden, acrobaten en een echte koord danseres! In de pauze is er de mogelijkheid voor de kleintjes om een rondje in de piste te rijden. Kom gezellig met de hele familie een avond genieten van het spektakel van Circus Kastello.

Voor een dag in het circus?
Circus Kastello geeft deze dagen echte circus trainingen zodat de kinderen na deze dag precies weten hoe een circus werkt. De kinderen leren de kunsten van het jongleren en zij kunnen zich verkleden als clown. Wie weet zijn er wel echte circusleeuwen aanwezig die ze van dichtbij kunnen bewonderen. Maar wat is nou zo’n dag zonder echte voorstelling? Aan het einde van deze vrolijke training kunnen de kinderen als volleert artiest de kunsten vertonen aan de familie.

Bron: Landal