Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 21 juni 2014

Gouden Green Key voor Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld heeft een gouden Green Key ontvangen voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Die moeten minimaal 31 punten bedragen om in aanmerking te kunnen komen voor het gouden certificaat; Twenhaarsveld behaalde er maar liefst 39. Normaal staat de gast op de eerste plaats, nu stond duurzaamheid centraal.

Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen ondernemingen die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat. Momenteel telt ons land ruim 600 Green Key gecertificeerde ondernemingen. Daartoe behoren zeven parken van Landal. Eerder dit jaar ontvingen ook Landal Landgoed 't Loo (Oldebroek) en Landal De Bloemert (Midlaren) al een Green Key en vorig jaar werden Landal Aelderholt (Aalden), Landal Waterparc Veluwemeer (Biddinghuizen), Landal Coldenhove (Eerbeek) en Landal het Land van Bartje (Ees) gecertificeerd met een Green Key.

“Duurzaam en betrokken ondernemen zijn eigenlijk onze tweede natuur. Als recreatiepark aan de voet van de Holterberg staan we midden in de natuur en is duurzaam ondernemen een steeds belangrijker onderdeel van onze bedrijfsvoering en onze werkprocessen. Daarnaast zijn we een autovrij park, bieden veel natuurroutes- en themawandeltochten," aldus Wim Westdorp, General Manager van Landal Twenhaarsveld. “De inspecteur van Green Key was zeer te spreken over de oeverzwaluwwand bij de natuurvijver en het insectenhotel."

Bron en hele artikel: Hellendoorns Dagblad