Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 24 juni 2014

Vernieuwde bungalows Coldenhove

Alle bungalows op Landal Coldenhove ondergaan een make-over. De eerste vijftig vernieuwde 6-, 8- en 12-persoonsbungalows zijn in 2013 al opgeleverd. In juni 2014 zal de tweede fase worden afgerond, waarbij nog eens 312 bungalows worden opgefrist, en bepaalde types worden voorzien van nieuwe sfeervolle interieurs, een nieuwe keuken en badkamer. Het aanbod wordt tevens uitgebreid met twee nieuwe bungalowtypes; een luxe 2- en 4- persoons inclusief o.a. sauna en zonnebank.

Grootschalige vernieuwing
Met de grootschalige vernieuwing zijn enkele miljoenen euro’s gemoeid. Fris schilderwerk en sfeervolle, eigentijdse interieurs geven de woningen weer een uitnodigende aanblik. Een aantal van de mooist gelegen bestaande 4- en 6-persoonsbungalows, wordt verbouwd naar luxe 2- en 4-persoons en wordt voorzien van o.a. een sauna en zonnebank.

Investering in de toekomst
“De kwaliteit van onze bungalows is heel belangrijk voor ons. We willen blijven voldoen aan de verwachtingen van de gast en waar mogelijk een verblijf ‘boven verwachting’ bieden. Tevens voldoen we met de nieuwe luxe types aan de vraag naar een luxe verblijf. Dit is een investering in de toekomst. De woningen van Landal Coldenhove waren aan vernieuwing toe. Zelfs in tijden van economische neergang investeert Landal, in de overtuiging dat kwaliteit op de lange termijn een garantie is voor succes. Mede hierdoor zullen de gasten die graag naar de Veluwe komen met plezier Landal Coldenhove blijven bezoeken en terugkeren. Wat ook positief is voor de plaatselijke ondernemers waar de gasten boodschappen doen, recreëren en verblijven in de horeca gelegenheden. Al met al een positieve kwaliteitsimpuls en goed voor de werkgelegenheid in de regio,” aldus Martin Bes, General Manager van Landal Coldenhove.

Bron: Landal